نحوه اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

نحوه اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

اگر شما یکی از داوطلبانی هستید که در آزمون‌های استخدامی شرکت کرده‌اید، اما حالا به جواب آزمون اعتراض دارید و همچنین با نحوه اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی آشنا نیستید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

مشاوره تخصصی
درصورت نیاز به مشاوره حقوقی فرم زیر را تکمیل نمایید
وکلای مجرب ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت

اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی چگونه است؟

از گذشته تاکنون همیشه آزمون‌های استخدامی نقش مهم و سرنوشت سازی در زندگی جوانان جویای کار داشته‌اند، اما گاهی اوقات پیش می‌آید جوانانی که از نتیجه آزمون راضی نیستند، ترجیح می‌دهند اعتراض کنند تا مجدداً نتیجه آزمون بررسی شود و آن‌ها به حق خود برسند.

برای همین از طریق اعتراض به نتایج مصاحبه های استخدامی این کار را انجام می‌دهند. سازمان سنجش کشور نیز برای داوطلبانی که از نتایج آزمون رضایت کامل نداشته‌اند، شرایطی را فراهم کرده تا به‌صورت آنلاین و غیرحضوری اعتراض خود را ثبت کنند.

معمولاً پس از برگزاری آزمون ۱۰ تا ۱۵ روز فرصت برای اعتراض وجود دارد و افرادی که از درصدها و نمره‌های کسب شده خود راضی نیستند، می‌توانند در همین مدت زمان، اعتراض خود را اعلام کنند. درصورتی‌که موفق نشوند بین ۱۰ تا ۱۵ روز اقدام به ثبت اعتراض نمایند، دیگر این امکان را نخواهند داشت.

نکته: بهتر است پس از دریافت نتیجه آزمون اگر کسی قصد اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی دارد به‌سرعت این کار را انجام دهد. نتایج آزمون‌های استخدامی دست‌کم یک ماه بعد از برگزاری جلسه آزمون اعلام می‌شود و افرادی که نتیجه موردقبولشان نباشد، به‌محض اینکه نتیجه را دریافت کنند، فرصت اعتراض خواهند داشت.

چگونه در مصاحبه‌های استخدامی تخلف صورت می‌گیرد؟

یکی از مراحل استخدام مصاحبه حضوری است. ممکن است داوطلب به خاطر اینکه زیر فشار و استرس قرار دارد، نتواند مهارت خود را نشان دهد و عملکرد خوبی داشته باشد. گاهی اوقات هم پیش می‌آید که فرد مصاحبه کننده تخلف می‌کند؛ یعنی ممکن است رفتار نامناسبی هنگام مصاحبه داشته باشد یا سوالاتی از داوطلب بپرسد که کاملاً غیرقانونی هستند.

به همین خاطر کمیسیون‌های مربوط به این موارد، به اعتراضات افرادی که در مصاحبه‌های استخدامی مورد سوء استفاده قرار گرفته‌اند، رسیدگی می کند و داوطلبان می‌توانند از این طریق اعتراض خود را پیگیری کنند.

البته هر شرکتی ممکن است دارای فرایند استخدام مخصوص به خود باشد و با انتظارات داوطلب تفاوت داشته باشد؛ اما در صورتی که داوطلبان متوجه مغرضانه بودن تصمیم‌های یک شرکت یا موسسه شوند، می‌توانند با منابع انسانی این شرکت‌ها یا مدیران استخدامی تماس گرفته و مشکل خود را مطرح کنند. چنانچه پس از ارائه درخواست اعتراض رفتار ناعادلانه‌ای ببینند که نشان دهنده تبعیض نژادی، جنسیتی یا مذهبی باشد، می‌توانند از مشاوره‌های حقوقی استفاده کنند.

در این زمان است که یک وکیل دیوان عدالت اداری می‌تواند به پرونده این افراد رسیدگی کند. گاهی اوقات امکان طرح دعوی قضایی بر علیه بعضی از شرکت‌ها وجود ندارد. چرا که دارای قوانین خاصی هستند و سیاست‌های متفاوتی را برای استخدام در نظر می‌گیرند که اجازه‌ای به داوطلبان برای اعتراض نمی‌دهد. به همین خاطر استفاده از مشاوره حقوقی وکلای کارشناس در این زمینه می‌تواند راهگشا باشد.

مراحل اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

مراحل اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی از طریق سامانه سازمان سنجش انجام می‌شود؛ بنابراین افرادی که در آزمون‌های دستگاه‌های اجرایی شرکت کرده‌اند، با مراجعه به سایت سازمان سنجش می‌توانند اعتراض خود را ثبت نمایند. مراحل درخواست نیز به شرح زیر است.

  1. ورود به سایت سازمان سنجش و ثبت نام
  2. وارد شدن به قسمت پاسخگویی سایت
  3. دریافت رمز عبوری که به ایمیل متقاضی ارسال شده
  4. ورود با استفاده از رمز عبور و انتخاب گزینه درخواست جدید
  5. انتخاب گزینه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
  6. انتخاب گزینه بررسی مجدد
  7. ثبت نمودن درخواست اعتراض
مراحل اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی

اعتراض حضوری به نتیجه آزمون استخدامی

درست است که در حال حاضر امکان اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی به صورت غیرحضوری وجود دارد، اما گاهی اوقات درخواست های غیرحضوری به نتیجه نمی‌رسند. به همین خاطر برخی افراد ترجیح می‌دهند به‌صورت حضوری و با مراجعه به سازمان سنجش کشور اعتراض خود را نسبت به نتیجه آزمون مطرح نمایند.

البته این افراد باید حتماً مدارک و شواهد محکم و قانع کننده‌ای داشته باشند تا بتوانند اعتراض خود را ثبت کنند. پس از ارائه مدارک دقیق سازمان سنجش باید اقدام به بررسی شواهد و مدارک نموده و در نهایت نتیجه بررسی‌های خود را اعلام کند.

گاهی اوقات مراجعه حضوری و غیرحضوری نتیجه مثبتی برای معترضان به همراه ندارد. عوامل متعددی مانند ناقص بودن مدارک یا کافی نبودن دلایل برای اعتراض، باعث می‌شوند نتیجه درخواست شما منفی باشد. به همین خاطر بهتر است با کمک گرفتن از یک وکیل دیوان عدالت اداری که در این زمینه تخصص دارد، اقدام به ثبت درخواست نمایید. به این صورت راحت‌تر و سریع‌تر می‌توانید به نتیجه برسید.

پیگیری اعتراض به نتیجه آزمون استخدامی

پس از اینکه مدت زمان تعیین شده برای اعتراض پایان می‌ یابد، مهلت چند روزه‌ای هم برای رسیدگی به اعتراضات ثبت شده از سوی شرکت کنندگان در آزمون تعیین می‌شود. سازمان سنجش کشور موظف است تا تمامی اعتراضاتی که از جانب داوطلبان ثبت شده، بررسی نموده و پس از بررسی، پاسخ آن ها را به صورت رسمی در سامانه رسمی سازمان سنجش منتشر نماید.

به همین منظور برای پیگیری اعتراض، داوطلبان می‌توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه نموده و پس از وارد شدن به بخش پیگیری اعتراض، نتیجه را مشاهده کنند. در صورتی که اعتراض پذیرفته شده باشد داوطلب می‌تواند مجدداً در یک آزمون دیگر شرکت کند، اما در صورتی که نتیجه بررسی اعتراض مورد قبول داوطلب نباشد، می‌تواند از مشاوره با یک وکیل دادگستری برای رسیدن به نتیجه مورد نظر استفاده کند.

معرفی بهترین وکیل برای اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی

از آنجا که استخدام شدن در ارگان‌ها و شرکت‌های مختلف موضوعی بسیار جدی است و می‌تواند روی آینده جوانان تأثیر داشته باشد، افرادی که مطمئن هستند در آزمون‌ها تخلفی صورت گرفته و به همین خاطر آن ها نتوانسته اند در آزمون قبول شوند، می‌توانند از کمک بهترین وکلا در این زمینه بهره‌مند شوند.

در سایت وکیل دیوان عدالت شما می‌توانید از مشاوره رایگان حقوقی کارشناسان و وکلای مجرب این مجموعه برخوردار شوید و با پیگیری روند پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با مناسب‌ترین هزینه‌ها به نتیجه برسید. فقط توجه داشته باشید که باید در مدت زمان مشخص شده اعتراض خود را ثبت کنید تا زمان را از دست ندهید. چرا که زمان در این برهه حساس، بسیار تأثیرگذار است.

 اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی آموزش پرورش از طریق وکیل

اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی آموزش پرورش با کمک گرفتن از وکیل دیوان عدالت اداری بهترین کاری است که شرکت‌کنندگان در آزمون می‌توانند انجام دهند. البته معترضان باید ابتدا اعتراض خود را در سازمان سنجش ثبت کنند و پس از دریافت نتیجه اعتراض، اقدام به ارائه دادخواست در دیوان عدالت اداری نمایند تا بتوانند از یک وکیل کارکشته کمک بگیرند.

بر اساس ماده ۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی، افرادی که به آزمون‌های استخدامی شکایت دارند، می‌توانند اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کنند. البته برای انجام این کار یک سری قوانین وجود دارد که شرکت‌کنندگان در آزمون حتماً باید آن‌ها را رعایت کنند.

  • متن اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی باید به زبان فارسی رسمی نوشته شود.
  • این نامه باید با استفاده از برگه‌های مخصوص دادخواست سازمان آماده شود و نوشتن نامه روی کاغذ سفید مورد پذیرش نیست.
  • دادخواست باید حاوی تمام اطلاعات فرد داوطلب باشد.
  • در دادخواستی که به دیوان عدالت اداری تحویل داده می‌شود بایستی موضوع شکایت به‌صورت صریح قیدشده باشد.
  • موضوع شکایت باید به‌صورت کامل در برگه دادخواست توضیح داده شود.
  • تمامی ادعاها و دلایل مربوط به اعتراض به نتیجه آزمون استخدامی باید در متن درج شوند.
  • در صورت وجود مدارکی که می‌توانند ثابت کننده ادعای فرد معترض باشند، باید حتماً به همراه دادخواست ارائه شوند.
  • ارائه درخواست هم به‌صورت حضوری از طریق مراکز استانی دیوان عدالت اداری امکان‌پذیر است هم از طریق سامانه ساجد و به‌صورت غیرحضوری قابل ارسال است.
  • پس از بررسی دادخواست ارائه شده، دبیرخانه دیوان عدالت اداری به‌سرعت پرونده را بررسی نموده و به ریاست دیوان تحویل می دهد.
  • در نهایت دبیرخانه دیوان عدالت اداری درخواست‌هایی که هیچ گونه نقصی ندارند به رئیس دیوان عدالت اداری تحویل می‌دهد.
اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی آموزش پرورش از طریق وکیل

توجه: درصورتی‌که دادخواست‌های ارائه شده ناقص باشند، از طرف دبیرخانه دیوان برای داوطلبان ابلاغیه ارسال می‌شود تا اقدام به رفع نواقص دادخواست خود نمایند تا بتوانند دادخواست را در اختیار رئیس دیوان قرار دهند و به پرونده رسیدگی کنند. همچنین برای مشورت در مورد اینکه متن اعتراض به نتایج مصاحبه استخدامی چگونه باید باشد بهتر است با وکیلی مجرب مشورت نمایید تا بعدا دچار دردسر نشوید.

مشورت با وکیل دیوان عدالت اداری برای اعتراض به نتایج مصاحبه آزمون استخدامی

بعضی از افراد ترجیح می‌دهند به جای اینکه خودشان اقدام به ارائه دادخواست در دیوان عدالت اداری نمایند از کمک یک وکیل برای اعتراض به نتایج مصاحبه آزمون استخدامی استفاده ‌کنند. به دلیل اینکه این اعتراض نیاز به روند خاصی دارد، افرادی که برای اولین بار می‌خواهند به رأی‌های سازمان سنجش اعتراض کنند با مراحل آن آشنایی ندارند. پس بهتر است از کمک وکلای مجرب و مشاوره‌های حقوقی آن‌ها در این زمینه استفاده کنند. حتی سپردن تمامی مراحل ارائه دادخواست به یک وکیل دیوان عدالت می‌تواند کمک کند تا افراد نتایج بهتری کسب کنند.

سخن پایانی

آشنایی با نحوه اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی می‌تواند به افرادی که قصد اعتراض دارند کمک کند تا با مراحل آن آشنا شوند، اما کمک گرفتن از وکیل دیوان عدالت باعث می‌شود تا در مدت زمان یک‌ماهه‌ای که برای اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی و آزمون آن را، داوطلبان بتوانند نتیجه موردنظر خود را به دست بیاورند. درصورتی‌که برای بررسی دادخواست اعتراض به کمک وکلای مجرب نیاز دارید می‌توانید به وب‌سایت دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید.

سوالات متداول

  • برای اعتراض به نتیجه آزمون‌های استخدامی کجا باید مراجعه کنیم؟

داوطلبانی که به نتایج آزمون اعتراض دارند می‌توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.

  • نحوه اعتراض به آزمون‌های استخدامی چگونه است؟

داوطلبان باید ابتدا به صورت غیرحضوری اعتراض خود را در سامانه سنجش ثبت نموده و اگر نتیجه‌ای نگرفتند می‌توانند از کمک وکیل دیوان عدالت اداری استفاده کنند.

پاسخ به این دیدگاه

برای ارسال دیدگاه ایمیل خود را وارد نمایید

برای ارسال دیدگاهتان از شما متشکریم