معرفی بهترین قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

بهترین قاضی بازنشسته در دیوان عدالت اداری

معرفی بهترین قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری​ در تهران

دیوان عدالت اداری به شکایات و اعتراضات اشخاص حقیقی و حقوقی نسبت به نهاد های دولتی رسیدگی می کند. این سازمان تحت نظر ریاست قوه قضائیه فعالیت می کند و از همین جا، می توان به اهمیت دیوان عدالت اداری در کشور پی برد. افرادی که قصد ثبت شکایت از ادارات دولتی در دیوان عدالت اداری را دارند، معمولا برای مشاوره از وکیل متخصص کمک می گیرند. علاوه بر وکیل متخصص، قاضی بازنشته دیوان عدالت اداری نیز تجارب بسیاری دارد که افراد می توانند برای پیگیری پرونده خود از وی مشاوره بگیرند.

مشاوره تخصصی
درصورت نیاز به مشاوره حقوقی فرم زیر را تکمیل نمایید
وکلای مجرب ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت

اندکی درباره دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری به عنوان عالی ترین مرجع قضائی اداری، وظیفه احقاق حق مردم از ادارات و ارگان های دولتی را دارد و در حوزه تخلفات دولتی و اداری فعالیت می کند. برخی سازمان های دولتی از جمله وزارتخانه ها، شهرداری ها، ارگان های نظامی، تامین اجتماعی و … ممکن است تخلفاتی انجام دهند و یا حق فردی را تضییع نمایند. در این صورت فرد می تواند با مراجعه به دیوان عدالت اداری از این نهاد ها شکایت کنند و دیوان عدالت نیز به این شکایات رسیدگی نماید.

از آن جایی که حساسیت های زیادی متوجه دیوان عدالت اداری می باشد و امکان نفوذ و ایجاد اختلال در روند پرونده های این سازمان وجود دارد، قوه قضائیه نظارت جدی بر روی آن دارد. دیوان عدالت به صورت غیر حضوری به پرونده ها و شکایات رسیدگی می کند و برای جلوگیری از شلوغی و تسریع در پیگیری امور، امکان پیگیری اینترنتی از طریق سامانه ساجد و ثنا برای افراد فراهم شده است. این نهاد در پایتخت متمرکز می باشد، اما نمایندگی هایی در سایر شهرستان ها تاسیس نموده است. این دفاتر شکایات و درخواست های مردم را در استان های مختلف ثبت می کنند و در نهایت رسیدگی به تمام درخواست ها در مرکز اصلی انجام می گیرد.

قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

قاضی همواره در دادگاه ها نقش محوری را ابفا می کند و در بررسی پرونده های شکایات و صدور آراء شخص اول به شمار می رود. قاضی دیوان عدالت اداری نیز از این قاعده مستثنی نیست و نقش کلیدی را بر عهده دارد. در دیوان عدالت اداری عموما رسیدگی به پرونده ها متفاوت با سایر مراجع قضائی می باشد و بالتبع قضاوت نیز در آن امری بسیار حساس خواهد بود. چرا که با کوچک ترین اشتباه ممکن است زندگی مالی فردی نابود شود و یا با صدور یک رای، امنیت اجتماعی افراد مختل شود. از این رو کسانی که به عنوان قاضی در دیوان عدالت اداری حکم جاری می کنند، باید از دانش فراوانی در این زمینه برخوردار باشند.

بهترین گزینه مشاوره برای پرونده های دیوان عدالت

یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری به دلیل برخورداری از دانش و تجربه ای که سال ها در رسیدگی به پرونده های مختلف به دست آورده است، می تواند یک گزینه عالی برای مشاوره محسوب شود. قضات بازنشسته دیوان عدالت اداری سالیان سال در بطن امور دیوان بوده اند و از تمام جزئیات و تبصره های این سازمان برای پیگیری پرونده آگاهند. از این رو می توان با گرفتن مشاوره از این افراد و استفاده از تجارب چندین ساله آن ها، در پیگیری پرونده های دیوان عدالت اداری موفق عمل کرد. با این حال استفاده از مشاوره وکیل دیوان عدالت اداری نیز به افراد کمک زیادی می کند، اما شاید تجاربی که یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری داشته باشد را نتوان از زبان یک وکیل شنید. افراد می توانند در زمینه امور دیوان عدالت اداری، برای تنظیم شکایت و نوشتن لوایح از قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری کمک بگیرند.

اهمیت مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

از آن جایی که سطح رسیدگی در دیوان عدالت اداری بسیار بالا است و علاوه بر آن، طرف دعوی، بالاترین مراجع از سازمان های دولتی و اداری می باشند، لذا پیگیری پرونده باید به صورت کاملا تخصصی انجام شود. در واقع فردی که اقدام به طرح شکایت علیه مراجع دولتی در دیوان عدالت اداری نموده است، باید روند قانونی را با علم به تمام قوانین روز طی کند. از طرفی از آن جایی که افراد عادی سر رشته ای از امور تخصصی دیوان ندارند، بایستی از فردی متخصص در این زمینه کمک بگیرند. قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری به دلیل تجربه فراوانی که در این زمینه دارند، می توانند به این افراد که دانش چندانی در مورد دیوان عدالت ندارند، کمک قابل توجهی نمایند.

به علاوه گاهی اوقات شرایطی در دیوان عدالت پیش می آید که افراد باید درخواست توقف عملیات اجرائی را ارائه نمایند. بر خلاف دادگستری، در دیوان عدالت اداری نمی توان بدون طرح شکایت، درخواست توقف عملیات اجرائی را ارائه کرد. از این رو باید دادخواستی در این رابطه تنظیم گردد و به همراه آن دادخواست توقف عملیات اجرائی در دیوان عدالت اداری نیز مطرح شود و در نهایت  قاضی دیوان عدالت اداری تشخیص می دهد که حکم توقف عملیات اجرائی را صادر کند یا نه.

شخصی که در این زمینه دارای سال ها تجربه باشد، به خوبی می داند که یک قاضی چه موقع و تحت چه شرایطی اقدام به صدور حکم توقف عملیات اجرائی می نماید. از این رو گرفتن مشاوره از یک قاضی بازنشسته در دیوان، می تواند به افراد اطمینان دهد که دستور توقف عملیات بدون هیچ مشکلی تائید خواهد شد و به نتیجه مورد نظر خواهد رسید. علاوه بر این افراد می توانند در مرحله تجدید نظر در دیوان عدالت اداری نیز، با قضات بازنشسته مشورت نموده و راهنمایی بگیرند. در این مرحله اگر حکمی علیه فرد صادر شده باشد، افراد می توانند با مشاوره با قاضی بازنشسته رای صادره در مرحله بدوی را نقض کرده و به نتیجه مطلوب برسند.

بهترین گزینه برای مشاوره در مرحله تجدیدنظر

قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری چه خدماتی ارائه می دهد؟

در صورتی که افراد فکر می کنند که حقشان در یکی از ارگان های دولتی از جمله شهرداری ها، نیروی انتظامی، تامین اجتماعی و … تضییع شده است، می توانند با مراجعه به دیوان عدالت اداری پیگیر حقوق خود باشند. افراد شاکی برای ثبت شکایت و پیگیری پرونده خود با دشواری هایی روبرو می شوند که می توانند برای هموار کردن مسیر پرونده از وکیل و یا قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری کمک بگیرند. به جرات می توان گفت که دریافت مشاوره از یک قاضی بازنشسته در این زمینه یک فرصت بی نظیر برای احقاق حقوق از دست رفته خود در دیوان عدالت اداری خواهد بود. به طور کلی خدماتی که یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری ارائه می دهد، به شرح زیر می باشد:

  • طرح شکایت علیه سازمان های مالیاتی کشور
  • اعتراض به آراء صادر شده از طرف دادگاه های عمومی
  • پیگیری و مطالبه حقوق افراد در گزینش دستگاه های اجرائی
  • ثبت شکایت از مجموعه نهاد ها و ادارات دولتی
  • اعتراض به هیئت تخلفات اداری

مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری در دعاوی مربوط به نیرو های مسلح

گاهی ممکن است در نیرو های مسلح و نهاد های وابسته به آن به دلیل سهل انگاری یا دلایل دیگر، تخلفی صورت گیرد. همچنین ممکن است حق فردی در این ارگان تضییع شود و یا اشخاص به تصمیمات اتخاذ شده در این نهاد دولتی اعتراض داشته باشند. در برخی موارد این احتمال وجود دارد که به خاطر تخلف انجام گرفته از سوی نیرو های مسلح، شخص و یا اشخاص حقوقی دچار زیان شوند. همه این موارد قابل بررسی در دیوان عدالت اداری بوده و افراد می توانند از نیرو های مسلح در دیوان شکایت نمایند.

در شکایت از نیرو های مسلح در دیوان عدالت اداری، از آن جایی که طرف شکایت افراد، یک واحد دولتی می باشد، از این رو افراد باید دارای یک پشتوانه قوی در دیوان عدالت باشند. در این مورد کمک گرفتن از یک قاضی باز نشسته که به طور کامل در این زمینه تسلط دارد و زمانی خود، پرونده های این چنینی را بررسی می کرد و حکم صادر می نمود بهترین گزینه خواهد بود. یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری سالیان سال در امر قضاوت تجربه داشته و به خوبی می داند در چنین موقعیت هایی، باید چگونه عمل کرد و بهترین راهکار ها را در اختیار فرد شاکی قرار می دهد.

مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری در مورد پرونده های گمرکی

در رسیدگی به پرونده های گمرکی در دیوان عدالت اداری نیز، مشورت گرفتن از یک قاضی باز نشسته در دیوان نقش به سزایی دارد. یک قاضی بازنشسته در دیوان عدالت اداری در طول فعالیت خود بالغ بر چند صد پرونده گمرکی را پیگیری کرده و برای آن ها حکم صادر نموده است. بنابراین به خوبی به روند پرونده و جریان صدور حکم در این سازمان آگاه است. از این رو می تواند به خوبی افراد را راهنمایی کند که در شرایط مختلف باید چگونه عمل کرد و ریز ترین دفاعیات را در خصوص صدور رای به نفع شخص، به او ارائه خواهد کرد.

بهترین گزینه برای مشاوره در پرونده های گمرکی

اداره های دولتی برای استخدام نیرو های جدید و گزینش آن ها از ضوابط خاصی پیروی می کنند. در برخی مواقع ممکن است برای گزینش به ادارات دولتی مراجعه کرده و شاهد تخلفاتی در این زمینه بوده باشید. ممکن است ادارات دولتی قانون و ضوابط موجود برای گزینش را نا دیده گرفته و طبق آن عمل نکنند. در واقع در این موارد ادارات دولتی عدالت را لحاظ نکرده و از آئین نامه های استخدامی سرپیچی می نمایند. شما با مشاهده چنین تخلفاتی می توانید از سازمان مربوطه در دیوان عدالت اداری شکایت کنید. هر چند که ممکن است موفقیت در چنین پرونده هایی دشوار و دور از انتظار باشد، اما گرفتن مشاوره از قاضی بازنشسته در دیوان عدالت اداری می تواند کمک زیادی به افراد نماید.

چگونه با قاضی بازنشسته دیوان تماس بگیریم؟

همان طور که به آن اشاره شد، قاضی بازنشسته در دیوان عدالت اداری به دلیل برخورداری از سال ها تجربه در بررسی پرونده های مشابه می توان بهترین مشاور در زمینه مسائل دیوان باشد. از این رو توصیه می شود در صورت شکایت از سازمان های دولتی و نیاز به تنظیم دادخواست ولایحه از این قضات غافل نشوید. حال باید ببینیم چگونه می توان با قاضی دیوان ارتباط گرفت. از آن جایی که این قضات، بازنشسته هستند به دست آوردن اطلاعات تماس آن ها کمی دشوار خواهد بود، چرا که ابن افراد به راحتی در دسترس نیستند. با این حال می توان امیدوار بود که با قاضی بازنشسته دیوان عدالت، مشورت نمود.

در صورتی که نیاز به پیگیری پرونده خود در هر یک از موارد ذکر شده در قسمت های قبلی داشتید و می خواستید از یک قاضی بازنشسته مشاوره بگیرید، فقط کافیست با مجموعه ما در گروه وکلای دیوان عدالت اداری تماس بگیرید تا با توجه به نوع پرونده ای که می خواهید پیگیری کنید، راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهیم. همچنین در صورت نیاز به یک قاضی بازنشسته، این امکان را فراهم کنیم که از مشاوره آن ها بهره مند شوید.

مشاوره با قاضی بازنشسته در پرونده سازمان های مالیاتی

سازمان امور مالیاتی از دیگر نهاد هایی است که با بسیاری از شرکت ها و مردم و موسسات تولیدی سر و کار دارد. از این رو ممکن است افراد به دلایل مختلفی با این سازمان ها به مشکل بربخوردند. در صورت بروز اختلاف میان مالیات دهندگان و سازمان های مالیاتی، افراد می توانند به دیوان عدالت اداری مراجعه کرده و علیه این نهاد شکایت ثبت کنند. افراد می توانند برای گرفتن مشورت به سراغ قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری بروند.

این قضات در دیوان عدالت اداری، به صورت مکرر با پرونده های این چنینی سر و کار داشته اند و با توجه به قوانین و آئین نامه های رسیدگی به این نوع اختلافات، احکام لازمه را صادر نموده اند. از این رو می توانند مشاوره های بسیار خوبی به شاکیان ارائه دهند تا سبب پیروزی آن ها در پرونده شود. بنابراین در پرونده های مربوط به سازمان های مالیاتی، مراجعه به قاضی بازنشسته دیوان، تاثیر زیادی در روند پرونده خواهد داشت.

بهترین گزینه برای مشاوره در پرونده سازمان های مالیاتی

مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری در اعتراض به احکام قطعی صادر شده در دادگاه

علاوه بر سازمان های دولتی و نهاد های زیر مجموعه آن ها، در صورتی که افراد از نهاد های وابسته به قوه قضائیه نیز شکایت داشته باشند می توانند به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند. به این صورت که اگر افراد نسبت به آراء قطعی صادر شده و یا موضوعات دیگر دراین سازمان ها اعتراض داشته باشند، امکان مراجعه به دیوان وجود خواهد داشت. از این رو در صورتی که افراد پرونده ای در دادگاه های عمومی و انقلاب و یا داسرا دارند و به حکم قطعی صادر شده اعتراض دارند، می توانند از طریق دیوان عدالت پیگیر آن باشند. در این موارد نیز مشورت با یک قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری نقش تعیین کننده ای در روند پرونده خواهد داشت.

سخن پایانی

پرونده های مربوط به دیوان عدالت اداری دارای قوانین خاص خود می باشند و یک سری پیچیدگی هایی دارند. از این رو برای موفقیت در آن ها نیاز به راهنمایی یک مشاور و متخصص خواهد بود. افراد می توانند برای پیشبرد پرونده های خود از وکیل دیوان عدالت کمک بگیرند و یا این که قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری را به عنوان مشاور انتخاب کنند. گروه وکلای دیوان عدالت اداری تمام نیاز های شما را در شکایت به دیوان عدالت اداری در موارد مختلف، پوشش می دهد و به شما کمک می کند که پرونده ای موفق داشته باشید.

پاسخ به این دیدگاه

برای ارسال دیدگاه ایمیل خود را وارد نمایید

برای ارسال دیدگاهتان از شما متشکریم